Vreselijk wat vrouw overkomt op parking van Carrefour: Politie heeft twee verdachten te pakken

door: STS
Carrefour
Afbeelding bron: Photonews

De politie van Leuven heeft twee mannen van 28 en 29 jaar opgepakt, die verdacht worden van twee diefstallen.

De twee worden ervan verdacht de handtas van een vrouw gestolen te hebben op de parking van de Carrefour-supermarkt op de Koning Albertlaan, en een fiets op de Tiensesteenweg in Kessel-Lo.

"Een getuige verwittigde de politie omdat hij het verdacht vond dat twee mannen met een elektrische fiets aan de hand over het voetpad van de steenweg stapten en de fiets wat verderop weer achterlieten. Ze gaven ook een duw aan een oudere vrouw die voorbij fietste", meldt het parket.

"Iets later kwam er ook een melding van de diefstal van de handtas van een vrouw aan de Carrefour in Kessel-Lo. De politie kon de verdachten wat verderop onderscheppen aan de hand van de persoonsbeschrijvingen die de getuigen hadden gegeven."

Portefeuilles en gsm

"In hun onmiddellijke buurt vond de politie twee portefeuilles en de gsm van de bestolen vrouw terug. De twee mannen, die illegaal in België verblijven, ontkennen de diefstallen."

Het parket dagvaardde het duo onmiddellijk in toepassing van het snelrecht. Ze moeten in maart voor de correctionele rechtbank van Leuven verschijnen.

Volg het nieuws via de gratis app van Redactie24