VTM

Is Mike veel te goed voor Marjolein? “Ik zou dat nooit doen”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Mike heeft gisteren voor het eerst gereageerd op zijn avontuur in Blind Getrouwd en vooral ook op de kritiek die zijn vrouw Marjolein te slikken kreeg. Hun huwelijk liep wel fout.

Mike zei dat Marjolein erg diep zit en dat hij zou willen dat de haatmails en berichten stoppen. Jonas Wielandt nam zelf ook deel aan ‘Blind Getrouwd’. Hij trouwde met Inge. Hun huwelijk liep fout en ook Inge kreeg veel kritiek te slikken.

“Ik heb het toen opgenomen voor Inge”, zegt Jonas in TV-Familie. “Maar ik weet niet of ik het voor Marjolein mocht opnemen als ik in Mike zijn plaats geweest zijn. We weten niet precíes wat er zich allemaal heeft afgespeeld tussen die twee. Maar als zij echt was zoals op televisie, dan zou ik haar niet verdedigen... Want ook al besefte Mike eveneens dat het niet zou lukken, hij wou er wél nog een plezante tijd van maken.”

“Marjolein kwam wel ijskoud over. Maar langs de andere kant reageert iedereen natuurlijk anders. En misschien hebben wij als kijkers iets gemist? Is er iets gebeurd waardoor zij Mike plots zo ging afstoten? Ik kan me voorstellen dat het voor haar erg moet aanvoelen, hoor. Al die kritiek. En wellicht was het gewoon sterker dan haarzelf.”