VTM

Junior Planckaert openhartig na zijn pijnlijke relatiebreuk met Shirly: “Ik heb haar dit nog voorgesteld, maar ze wilde niet”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Junior Planckaert is weer vrijgezel. De 25-jarige zoon van ex-wielrenner Eddy Planckaert kreeg een pijnlijke relatiebreuk te verwerken.

De relatie tussen Junior en Shirley liep op de klippen. Intussen krabbelt hij weer overeind. “Door mijn relatie met Shirly heb ik een leuke vriendenkring in de buurt van Zottegem opgebouwd. Ik spreek nog geregeld met hen af, ook al is het nu gedaan tussen Shirly en mij”, reageert Junior in Dag Allemaal.

“Wat is mis is gelopen? ? Kijk, net als ik wil Shirly dicht bij haar familie zijn. Als je dan bijna 200 kilometer van elkaar woont, wordt het moeilijk, hé.” 

Paarden
“Shirly droomt ervan om paarden te fokken. Ik wilde voor haar graag paardenstallen bouwen op onze berg in Lesterny, maar zij zag het niet zitten om naar hier te verhuizen. We zagen elkaar dus enkel in de weekends en dat begon meer en meer door te wegen.” 

“Voor alle duidelijkheid: Shirly en ik hebben samen beslist om er na acht jaar een punt achter te zetten, maar we zijn nog altijd goede vrienden.”