VTM

Britney Spears en deze superster lusten elkaar wel rauw: “Mens, wat ben jij dik”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Ooit waren ze beste vriendinnen, toen ze samen debuteerden in het Disney-programma `The Mickey Mouse Club'. Tegenwoordig leven Britney Spears en Christina Aguilera op voet van oorlog.

Het liep fout toen Britney ten gevolge van haar bipolaire stoornis het ene gênante incident na het andere veroorzaakte. Christina hield zich toen niet en lachte haar vriendin uit. “Zij was toen erg succesvol en schilderde Britney graag als een marginaal geval af’, weet TV-Familie nog.

Christina kampt tegenwoordig met overgewicht. En dat is ook Britney opgevallen. “Dik zijn is een keuze”, vindt ze. “Je hoeft helemaal niet dik te zijn als je dat niet wilt. Dat Christina nu overgewicht heeft, bewijst dat ze geen karakter heeft. Want op zowat elke straathoek in LA is er een fitnesscentrum. Christina kan makkelijk iets aan haar gewicht doen. Maar dat doet ze niet. Omdat ze mentaal te zwak is…”

Britney heeft natuurlijk wel makkelijk praten. Ze heeft tegenwoordig een relatie met fitnesstrainer Sam Asghari. Onder zijn invloed is ze een heuse fitnessfreak geworden. Hij bezorgde zijn vriendin alvast een strak lijf.