Ruzie over parkeerplaats leidt tot vechtpartij met twintigtal personen

door: BVDO
Verkeer - auto
Afbeelding bron: Photonews

De Antwerpse politie moest woensdagavond een gevecht met een 20-tal personen oplossen. De aanleiding was een ruzie om een parkeerplaats.

In de Antwerpse Diepestraat in de Seefhoek ontstond woensdag een vechtpartij met een twintigtal personen. Er vielen twee gewonden, vier personen werden opgepakt.

“Het lijkt erop dat een ruzie over een parkeerplaats daarvan aan de basis lag”, vertelt Wouter Bruyns van de Antwerpse politie bij Radio 2.

“Toen de politie arriveerde, was de situatie erg gespannen. Het was duidelijk dat de betrokkenen ook stokken hadden gebruikt. De politie heeft nog tot middernacht de omgeving gecontroleerd om ervoor te zorgen dat het overal rustig was.”

Twee personen lagen gewond op de grond en werden naar het ziekenhuis overgebracht voor verzorging. “Ze zijn niet in levensgevaar. Daarnaast arresteerden we ook vier verdachten.”

Het zou gaan om mannelijke twintigers en dertigers waarvan de meerderheid uit Antwerpen afkomstig is. Op sociale media doken beelden op van het voorval. Daarop is te zien hoe mensen elkaar zelfs met stokken te lijf gaan.