Donald Trump woedend op zijn personeel omdat zijn vrouw Melania naar foute tv-zender kijkt

bron: Gazet van Antwerpen/New York Times
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Tijdens een vlucht met Air Force One is Amerikaans president Donald Trump razend geworden op zijn personeel. De reden was dat zijn vrouw Melania naar een verkeerde zender aan het kijken was.

Het was de New York Times die dit te weten kwam nadat ze een e-mail in handen kregen. Het was even geleden dat Donald en Melania Trump nog eens een lange vlucht gemaakt hadden met Air Force One, het presidentiële vliegtuig dat ingericht is als een woning met bureaus. 

Trump was het vertrek van zijn vrouw Melania binnengestapt. Daar zag hij hoe ze naar CNN aan het kijken was, een zender die hij al meerdere keren afschilderde als ‘fake news’. Het maakte hem razend op alles en iedereen. Als het van Trump zou afhangen, zou elk televisietoestel standaard ingesteld zijn op Fox. Die zender, met een voorliefde voor de republikeinen, ligt wel in de bovenste lade bij de president.

“First lady Melania Trump kijkt naar de zender waarnaar ze wil kijken”, zegt haar woordvoerster Stephanie Grisham in een reactie op het voorval. "Iedereen zou moeten focussen op de problemen die de first lady aankaart, zoals pesten of fysiek geweld op school. Het lijkt stom om ons zorgen te maken over de tv-zender waarnaar ze op tv kijkt of om een opname die ze gehoord heeft op het nieuws.”