VTM

Melania is het allemaal kotsbeu: “Dan gaat ze scheiden van Trump, ze telt de minuten nu al af”

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Melania Trump heeft het wel gehad in het Witte Huis en ook haar man Donald is ze beu. Dat staat te lezen in een nieuw boek geschreven door Omarosa Manigault-Newman, een voormalige medewerkster van de Amerikaanse president Donald Trump.

In het boek ‘Unhinged’ staat te lezen dat Melania wil scheiden van haar man, maar dat ze wacht tot zijn termijn in het Witte Huis is verlopen. “Volgens mij telt Melania elke minuut tot hij weg is uit het Witte Huis, zodat ze van hem kan scheiden”, staat er te lezen in het boek, meldt Het Nieuwsblad.

Melania voert stil protest door kleding te dragen met een boodschap op. Zo droeg de first lady volgens Manigault-Newman een roze blouse, kort nadat een controversieel geluidsfragment van Donald Trump was uitgelekt. Daarin vertrouwde hij Access Hollywood-presentator Billy Bush toe dat hij geprobeerd had om seks met een vrouw te hebben, “maar ze was getrouwd”. 

Melania is het ook niet eens met het beleid van haar man. “I really don’t care, do u (sic)?”, stond te lezen in grote letters op haar rug. Daarmee zou ze kritiek geuit hebben op het beleid van haar man, omdat die zo genadeloos was voor migrantenkinderen.