VTM

Fabrizio niet te spreken over wat hij deed voor ‘Temptation Island’: “Het was gewoon belachelijk”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Archieffoto
Fabrizio en Pommeline zijn één van de bekendste koppels in Vlaanderen. En ze hebben samen een zelfde verleden. Ze namen beiden deel aan ‘Temptation Island’.

Fabrizio is overigens niet te spreken over wat hij deed voor het programma. “In de aanloop naar het programma peigerde ik mezelf weken aan een stuk twee uur per dag af. Zo ging ik om zes uur ‘s ochtends, nog voor ik ontbeten had, fietsen. Ik lette toen ook erg op mijn voeding”, zegt hij in TV-Familie.

“Ik wist pas zes weken op voorhand dat ik geselecteerd was. Toen ze me belden, was ik al intensief aan het sporten, maar voor ‘Temptation’ ging ik nog een stapje verder. Ik dacht: ‘Je komt misschien maar één keer op tv, dan kan je dat beter op een fatsoenlijke manier doen.” (lacht)

Fabrizio heeft daar wel spijt van. “Ik vind het vooral belachelijk nu. Ik bedoel: als ik dan in de spiegel kijkt en de vergelijking maak, besef ik hoe dom het was om mijzelf zo kapot te trainen. Ik ga nu gezonder om met m’n lichaam. Ik ben ook gestopt met roken. Niet makkelijk, maar ik hou goed vol.”