VTM

Koen Wauters heeft geweldig idee voor zijn vrouw Valerie: “Dat zou je naast je kledingwinkels nog kunnen doen”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Koen heeft een leuk idee gelanceerd voor zijn vrouw Valerie. Die heeft momenteel haar kledingwinkels.

Maar blijkbaar is Valerie ook goed in interieur. Zo richt zij hun nieuw huis volledig in. "Ja, ik ben blij dat zij dat op zich neemt, want daar kruipt veel tijd in, dat gaat niet in één keer”, bedenkt Koen zich in Het Laatste Nieuws. “Je bent regelmatig aan het verplaatsen. 'Ik vind die kast wel tof, maar ik ga ze toch eens ginder zetten.' Dat zal een paar maanden zoeken zijn, maar Valerie is daar uitermate goed in.” 

“Ze zou net zo makkelijk interieuradvies kunnen geven als kledingadvies, het ligt sowieso in mekaars verlengde. 'Vind je niet dat de prints van de gordijnen passen bij het motief van het zeteltje?' Ik knik dan. (lacht) Ik doe alleen mijn mond open als ik het echt niet mooi vind. Wat zelden het geval is."

“Elk huis heeft zijn eigen vibe, zijn eigen energie. Dat geeft automatisch een ander gevoel. Ik heb intussen op een paar plekken gewoond: Zoersel, Brussel, Mechelen, dat had allemaal zijn charme. Maar als ik echt had kunnen kiezen? De Ardennen. Het mooiste stukje België. Elke keer als ik daar ga fietsen denk ik: hier zou ik kunnen blijven. Helaas: niét praktisch als je in Vlaanderen moet werken."