VTM

Bekende Vlaming: “Jani probeerde om mij te kussen”

bron: Nina
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Jani Kazaltzis (39) heeft enkele goede vrienden in BV-land. De presentator is dus niet alleen maar geliefd bij de kijkers.

Jani is zeer goed bevriend met radiopresentator Peter Van De Veire (47). “We gaan regelmatig samen op reis”, zegt Peter in Nina. “Ja, met onze partners erbij. En als dat lukt? Dan weet je dat het goed zit.”

“Met Jani zit ik ‘s avonds laat op een strand in het donker te praten over zaken waarvan ik denk: mijn God, dit zou ik nooit vertellen tegen andere vrienden. Omdat ik een veiligheid ervaar bij hem, zoals die ook in een relatie moet hebben: ik mag eerlijk, boos, blij, verontwaardigd, verdrietig of alles tegelijk zijn bij hem.”

"JANI PROBEERDE OM MIJ TE KUSSEN"
“Tijdens een ‘Back to the nineties’ - feestje ben ik eens tegen een balustrade gevallen en was ik een stuk tand kwijt”, gaat Jani verder. “Peter - die dat feest presenteerde - kwam voorbij en zei: ‘Ik moet het podium op’. En ik zei: ‘Nee, je moet mijn tand helpen zoeken!’

Blijkbaar gebeurde er toen iets. “Hij heeft me die nacht proberen te kussen”, lacht Peter. “En ik: ‘Hohoho, kunnen we vrienden blijven?’ “Ik schaam mij daar niet over”, pikt Jani in. “Omdat het Peter is.”