Jani Kazaltzis doet erg opvallende bekentenis: “Ik heb dat nog nooit gedaan”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Jani Kazaltzis heeft een drukke zomer voor de boeg. Hij presenteert binnenkort een nieuw datingprogramma.

Jani Kazaltzis is dé modestylist van de showbizzwereld. We kennen hem met het hart op de tong en hij windt er geen doekjes om als je een modeblunder begaat. Het gaat hard voor Jani, hij heeft zijn eigen online platform ‘JANI’ waar hij onder andere een talkshow, programma’s over mode en een realityreeks over het leven van zijn Franse buldog uitzendt.

Binnenkort wordt het nog drukker voor ’s lands bekendste stylist. Jani zal een datingprogramma ‘Date my closet’ presenteren. Hierbij gaan twee singles op een eerste date en Jani zorgt natuurlijk dat ze er piekfijn zullen uitzien.

Aangezien Jani niet alleen stylist is, gaat ook de rol van cupido hem erg goed af. Zo presenteerde hij eerder al ‘All you need is Jani’, ‘Matchmakers’ en ‘Celebs gaan daten’. Jani doet wel een vreemde ontdekking en merkt op dat hij zelf eigenlijk nog nooit gedatet heeft. “Zal ik je iets bekennen ik heb nog nooit gedatet, tenminste zo voelde dat voor mij nooit aan. Ik ontmoette mensen tijdens het uitgaan in een club ofzo, ik sprak er daarna nog wel een paar keer alleen mee af, maar ik wist al waar ik aan toe was", vertelt hij in Het Belang van Limburg.