“Ze mag koningin Paola heel dankbaar zijn. Zonder haar was ze nu al lang op de dool”

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Koningin Paola is afgelopen zondag voor het eerst in het openbaar verschenen sinds ze haar lichte beroerte kreeg. Ze ging toen samen met haar man koning Albert stemmen.

Het gaat dus weer wat beter met de koningin, al moet ze nog wel veel rusten. En dus kon ze afgelopen woensdag niet aanwezig zijn bij uit de uitreiking van de prijs Focus Aarde op het Brusselse Paleizenplein.

Die award beloont schoolprojecten die een licht werpen op de aarde, ruimte of de relatie van mens tot de planeet. De prijs is een gezamenlijk initiatief van van de stichtingen van koningin Paola en Belgiës eerste astronaut Dirk Frimout.

"HEEL KNAP VAN PAOLA"
Normaal gezien zou Paola die prijs uitreiken, maar gezien de omstandigheden liet ze zich vervangen door prinses Claire. “En dat was heel knap van Paola”, luidt het op de sociale media.

Prinses Claire komt amper nog buiten door de streken van haar man prins Laurent. Ze zat erdoor maar door Paola fleurde ze weer helemaal op. Ja, de koningin zorgt goed voor haar naaste familie. Zonder haar was Claire al lang op de dool geweest.”