VTM

Pommeline niet meer te spreken over Fabrizio: “Het is allemaal heel frustrerend wat er nu aan het gebeuren is”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Fabrizio is één van de deelnemers aan het programma ‘Dancing With Stars’. Waar hij geen rekening mee gehouden heeft is dat het zijn relatie serieus onder druk zet.

“Onze relatie moet nu even wijken”, zegt Fabrizio aan Dag Allemaal. “Ik sta om half zes ’s morgens op, rijd naar Lint, repeteer daar drie uren en keer dan terug om te gaan werken in m’n tattooshop. En soms moet ik ook ’s avonds repeteren”, legt hij uit.

Heel druk voor Fabrizio, maar zijn vriendin Pommeline is er niet over te spreken. “Voor hem gaat de tijd snel, maar ik zit thuis uren op hem te wachten. En als hij dan eindelijk thuiskomt, is hij stikkapot”, legt Pommeline uit. 

“Dan wil ik hem van alles vertellen en tegen hem aan liggen en is hij kortaf tegen mij. Fabri zegt het niet altijd, maar ik merk wel dat hij keiveel stress heeft. Dan wordt hij snel geïrriteerd en opgejaagd. En ook al bedoelt hij het niet zo, voor mij is dat heel frustrerend. Ik ben heel gehecht aan hem. Al gaat het nu al ietsje beter om hem even los te laten.”