“Het is verschrikkelijk om te lezen wat koningin Paola gedaan heeft. Dat allemaal met ons geld”

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Koningin Paola heeft een fantastisch cadeau geschonken aan de kinderen van prins Laurent en prinses Claire. Paola kan het bijzonder goed vinden met de prinses. Het is dan ook een heel duur cadeau geworden.

De kinderen van het prinsenpaar hebben in 2012 een fantastisch cadeau gekregen van Paola. ‘Twee jaar eerder had de koningin de voormalige pastorie van Villers-sur-Lesse gekocht, vlakbij het koninklijk kasteel van Ciergnon’, staat er te lezen in TV-Story. ‘Na verbouwingen schonk ze de eigendom aan Louise, Aymeric en Nicolas, de drie kinderen van prins Laurent en prinses Claire.’

Dat Paola zo’n duur cadeau schenkt zet kwaad bloed. “Het is verschrikkelijk om dergelijke dingen te moeten lezen”, klinkt het in de reacties. “Het is ook niet moeilijk. Ze krijgen jaarlijks een berg geld van ons.”

“Met dat geld gaan ze elkaar onderling dan ook nog eens rijker maken. Het is een schande, terwijl er zoveel mensen in armoede leven in ons land. Die met het koude weer niet eens een dak boven hun hoofd hebben. Dat ze daar eens geld aan schenken!”