VTM

Het gaat niet goed met acteur Koen De Bouw: “Het is genoeg geweest, ik kreeg zelfs geen lucht meer, zo erg was het”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het gaat niet zo goed met Koen De Bouw (54). De acteur heeft tien maanden hard gewerkt en kan nu niet meer. Hij moet het de rest van het jaar rustig aandoen.

“Het was heel hectisch”, zegt Koen in Dag Allemaal. “In januari ben ik beginnen te draaien voor de Eén-serie ‘Grenslanders’. Aansluitend stond ik op de set van de VTM-serie ‘Phil Frisco’ en dan volgden de opnames van de film ‘Torpedo’. Het is nu wel even genoeg geweest. Het gebeurt wel vaker dat ik ziek word na een drukke periode. Het signaal dat ik ook aan rust toe ben.”

“Ik heb weer te hard gewerkt. In een drukke periode heb ik een nachtrust van vijf uur. Dat is natuurlijk te kort, maar het kan niet anders. De rest van het jaar neem ik rust. In januari ga ik weer even naar San Francisco voor de opnamen van een nieuw Amerikaans project.”

Koen kreeg ook een rol in de tv-serie ‘The Last Tycoon’. Daar liep het voor hem even mis. “Tijdens de eerste scène op mijn eerste draaidag moest ik komen aanrijden in een auto uit de jaren dertig. Daarna moest ik stoppen, het raampje opendraaien en m’n eerste dialoog doen. Ik dacht dat we nog zouden repeteren, maar dat was niet het geval. Toen begon m’n hart zo hard te bonzen dat ik geen lucht meer kreeg. En ook m’n tekst was weg. Op één of andere manier slaagde ik er toch nog in om mijn tekst te zeggen, op automatische piloot.”