VTM

Niels Destadsbader kan het nog altijd maar moeilijk geloven: “Dat hij dit wilde doen om mij een plezier te doen, dat maakt hem voor mij alleen nog maar een nog groter mens”

bron: ATV
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Het is voor de fans van Niels Destadsbader nog een jaartje wachten vooraleer hij weer in het Sportpaleis staat. De twee concerten van dit jaar waren alvast een heel groot succes.

Er waren ook wel wat speciale momenten. Denk maar aan het moment dat Niels tussen zijn ouders ging zitten bij het nummer ‘Hé Pa’. 

En natuurlijk was er ook het moment dat Koen Wauters plots op het podium verscheen. “Hij is altijd één van mijn grote voorbeelden geweest”, vertelt Niels bij ATV. 

“Dat was al het geval van toen ik nog heel jong was. Intussen is hij ook al een paar jaar een collega van mij. Maar het feit dat hij hier bij wilde zijn om mij een plezier te doen, dan wordt je groot idool nog wat groter.”

Voor Niels was het snel gegaan. “We hebben in het Sportpaleis twee uur gespeeld, maar het was alsof het op vijf minuten gedaan was. Dat was zo plezant. De mensen waren zo blij, zo enthousiast. We waren zo welkom in het Sportpaleis, niet normaal!”