VTM

Niels Destadsbader heeft groot nieuws te melden

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Niels Destadsbader heeft net twee concerten in het Sportpaleis achter de rug. Zo sluit hij op een knallende manier alweer een topjaar af.

En ook voor volgend jaar heeft Niels al plannen, al zal beter doen dan de voorbije twee jaar niet makkelijk zijn. “Ik ben heel ambitieus en ik vind dat je elk jaar er naar moet streven om beter te doen dan het vorige jaar”, verduidelijkt Niels in Dag Allemaal.

“Ik weet dat dit jaar straf was en dat het niet altijd zo straf zal zijn. Maar als je jezelf de lat zo hoog mogelijk probeert te leggen, kan je jezelf niets verwijten. Volgend jaar sta ik opnieuw twee keer in het Sportpaleis, op 6 en 7 december, dat is dus weer iets om naar uit te kijken. Ik wil gerust ook tien keer het Sportpaleis vullen, maar volgend jaar is er geen ‘ Liefde Voor Muziek’, en misschien winnen we dan geen MIA of Zomerhit. Je kan niet elk jaar met de prijzen gaan lopen.”

En Niels heeft groot nieuws te melden. “Volgende week duik ik weer met Miguel Wiels de studio in. Dan gaan we aan een nieuwe plaat beginnen. Nee, ik zit niet stil. Maar nu wil ik eerst even genieten en pintjes drinken met mijn maten want dat heb ik een maand moeten missen.”