VTM

Kat Kerkhofs laat niets aan de verbeelding over: “Denk maar niet dat ik dit voor mijn man Dries Mertens zal doen”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Kat Kerkhofs kon je gisteren aan het werk zien in het programma ‘Tipsy’. En vrijdag staat ze weer op de planken bij ‘Dancing With The Stars’.

Daarnaast heeft Kat ook nog een zaak te runnen. Dit jaar opende ze fitnesszaak Qore in Leuven. Veel mensen denken dat Kat die zaak betaald heeft met het geld van haar man Dries Mertens.“Dat is complete onzin”, is Kat duidelijk in TV-Story. “Ik heb mijn eigen geld geïnvesteerd in dat bedrijf, samen met twee vennoten. Ik heb economie gestudeerd, dus het was mijn droom om ooit een eigen bedrijf te hebben. Deze job is ook goed haalbaar als je in het buitenland woont. Het management en de boekhouding kan ik perfect vanop een afstand regelen.”

Al hoeft Kat niet te gaan werken, als ze niet wil. Haar man Dries heeft toch geld genoeg. “Ik hoef mezelf toch niet te veranderen omdat mijn man een profvoetballer is”, bedenkt ze zich. “Uiteindelijk is dat ook maar zijn job. Ik hou rekening met hem, maar zijn carrière overheerst onze relatie niet.”

“We waren zestien jaar toen we een koppel werden, toen stond Dries nog niet aan de top. We zijn samen geëvolueerd. Het enige waaraan je merkt dat hij nu profvoetballer is, is dat hij er niet altijd bij kan zijn bij familiefeestjes.”