VTM

Christoff: “Ik ga iedereen enorm moeten teleurstellen met dit nieuws”

bron: Showbizzsite
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Christoff heeft een ‘Loftrompet’ gewonnen. Die werden woensdagavond uitgereikt in Oostende.

“Ik ben ongelofelijk blij met deze prijs”, reageert Christoff bij Showbizzsite. “Het is een nummer dat geschreven werd door Jan Smit. Het is eigenlijk een Duits nummer. Het belangrijkste is dat je iemand graag ziet, daar gaat het eigenlijk over.”

“Als je iemand hebt die je graag ziet, dat is het voornaamste. Ik weet waarover ik zing”, lacht Christoff. Hij vroeg onlangs zelf nog zijn vriend ten huwelijk in Duitsland.

“Op elke prijs die wij winnen ben ik heel trots. Dat geeft mij het gevoel dat ze mij in Vlaanderen nog niet vergeten zijn. Ik heb een heel leuk jaar achter de rug. Dan denk ik nog alleen maar aan wat ik professioneel op het podium heb mogen doen. Het hoogtepunt was natuurlijk mijn huwelijksaanzoek.”

Al heeft Christoff geen nieuws voor de fans van Klubb3. “Ik ga iedereen moeten teleurstellen want we komen niet naar Vlaanderen. Maar we komen bijvoorbeeld wel in Keulen, dat is vlakbij de Duitse grens. Ik ga volgend jaar wel een paar grote concerten geven in Vlaanderen, maar dat zal dan solo zijn.”

Tags christoff