Matteo Simoni : "Met deze BV heb ik veel ruzie gehad"

bron: De Morgen
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Matteo Simoni heeft vroeger veel ruzie gehad met Stef Aerts, zijn collega bij de 'Callboys'. Dat vertellen ze samen in De Morgen. Ze woonden vroeger samen op kot.

Matteo Simoni en Stef Aerts zijn goede vrienden. Ze hebben de voorbije weken samen gewerkt voor de Callboys II. De opnames van Callboys II zijn achter de rug, de uitzending is voor volgend jaar. Matteo en Stef kennen elkaar al veel langer.

Ze deelden namelijk een kot vroeger. “Ik ging om tien voor acht mijn tanden poetsen, jij om vijf over acht, en het enige wat we tegen elkaar zeiden, waren de teksten die we in de klas tegen elkaar moesten uitspreken. Omdat het moest", vertelt Matteo Simoni.

"Wij zaten de hele nacht samen op café, waren overdag samen thuis, en dan deden we ook nog eens dezelfde opleiding. Waarbij je voortdurend jezelf tegenkomt én tegelijk met elkaar moet samenwerken."

"We hebben lief en leed gedeeld, en natuurlijk is het dan wel eens ruzie. Over grote en kleine dingen. Over hoeveel sigaretten we elkaar nog verschuldigd waren. De ruzie is gestopt toen de ene zei: hou ze maar, ik moet ze niet terug.”