VTM

Bo Van Spilbeeck niet helemaal gerust : “Ik besef heel goed dat mijn vrouw dit doet”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Bo Van Spilbeeck voelt zich enorm gelukkig sinds ze vrouw is. Ze is nu echt de persoon die ze zo graag wil zijn.

Bo Van Spilbeeck is ook haar vrouw Marianne erg dankbaar. “Ik besef goed: voor haar is het zelfopoffering. Zij offert een deel van haar eigen geluk en haar eigen gevoelens op voor mijn geluk”, bedenkt Bo Van Spilbeeck zich in Het Laatste Nieuws. 

“Mijn dankbaarheid kan nooit groot genoeg zijn om dat goed te maken, mijn leven niet lang genoeg om haar dat verlies te kunnen teruggeven. Zoals Marianne aan mijn zijde is blijven staan, dat verdient mijn oneindig respect. Zij is the true hero in dit verhaal. Mijn rots, mijn engelbewaarder, mijn alles. En ik moet en ga er alles aan doen om het verlies bij haar te compenseren."

Bo Van Spilbeeck is ook nog zoekende in haar relatie. “Bij ons was het van: 'We zullen het zien zoals het komt.' In het besef dat we hard gaan moeten werken aan onze relatie. Je kan daar vooraf ook niet veel méér over zeggen. Ik zou geen antwoorden hebben gehad - en nog altijd niet - omdat ik het ook niet weet. En ergens is dat ook logisch. Dit is een lopend proces, een zoektocht. En het is niét evident."