Dit gaat de burgemeester niet graag horen: Niels Destadsbader doet verrassende uitspraak nadat hij ereburger is geworden

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Niels Destadsbader is gisteren benoemd tot ereburger van Deerlijk. Hij kondigde meteen ook aan dat hij in zijn thuisbasis ook een eigen festival gaat organiseren.

Burgemeester Claude Groes organiseerde gisteren een plechtigheid in de trouwzaal van het Deerlijk. "Je zet onze stad op kaart", citeert Het Laaatste Nieuws de burgemeester. "Tegelijk blijf je ook al zolang de Niels die wij allemaal kennen. Daarom wilden we je ereburger maken."

"Ik ben daar zo fier op", reageerde Niels Destadsbader. "Ik hou van Deerlijk. Hier ben ik nog gewoon Niels van vroeger en niet Niels van tv. Ik ga dat vieren door op te treden in mijn eigen stad. Het is lang geleden dat ik nog eens te voet naar een optreden kon gaan."

En dan gaf Niels een verrassend antwoord op de vraag of hij in Deerlijk blijft wonen. Hij kon dat niet beloven. "Ik heb geen glazen bol", zei hij. "Maar het zal zeker een heel schone vrouw moeten zijn voor ik hier vertrek."