Dina Tersago: “Voor alle duidelijkheid, ik heb dat niet gedaan dat ik opgepept zou worden”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Dina Tersago komt met een nieuw tv-programma voor de dag. Op VIER zal ze het programma ‘Blind Gekocht’ presenteren.

In het programma geven mensen al hun spaargeld aan experten en die zoeken voor hen dan een passend huis. Aan Dina Tersago om het allemaal in goede banen te leiden.

De presentatrice postte onlangs een foto van haar op Instagram waarop ze aan het huilen was. Het knaagt soms bij haar dat ze wat minder tijd heeft voor haar twee zonen Thor en Isak.

“Ja, maar ik ben niet de enige moeder die zich soms in honderd bochten moet wringen”, laat Dina aan TV-Story weten. “Dat merkte ik nog eens extra nadat ik die foto postte. Die reacties waren een hart onder de riem.”

“Ik vond het leuk dat velen zich daarin herkenden en het apprecieerden dat ik dat gevoel deelde. Maar voor alle duidelijkheid: ik heb die foto niet gepost in de hoop dat ik opgepept zou worden. Op dat moment voelde ik me gewoon heel verdrietig. Ik had Thor net huilend moeten achterlaten in de crèche en mensen mogen dat ook zien. Want dan voel ik me toch wat schuldig omdat hij nog te jong is om te begrijpen dat mama moet werken. Isak kan dat al beter vatten.”