VTM

Een zeer emotionele ‘Boer zkt. Vrouw’ vanavond: Marianne kan het niet meer aan en slaat iedereen met verstomming met deze drastische beslissing

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
Het wordt bijzonder emotioneel vanavond in ‘Boer zkt. Vrouw’. Huskygids Marianne kan het niet meer aan en neemt een moeilijke beslissing. Ze gaat voor een vervroegd keuzemoment.

We krijgen vanavond een zeer emotionele Marianne te zien in ‘Boer zkt. Vrouw – De Wereld Rond’. Achter de rug van Remco en Ryan belt ze naar Dina Tersago. De oplopende spanning tussen de twee mannen de voorbije dagen, werd haar te veel. Zij zijn met verstomming geslagen wanneer Dina opduikt en voelen de grond onder hun voeten heet worden, want één van hen beiden moet vertrekken om de rust terug te brengen op de husky farm. Wie van hen mag mee op romantische trip?

In Bulgarije leidt Victors roadtrip Jilly en Rani naar het immens grote domein van zijn nonkel Vincent, die hem al van in het begin van dit avontuur steunde door o.a. mee de brieven te lezen. Vincent neemt de tijd om met zijn petekind te praten over zijn eventuele gevoelens. De dames besluiten zelf de koe bij de horens te vatten.

En Stephan heeft nog steeds drie vrouwen op logement in Canada. Hij merkt dat Evelien zich afzijdig houdt en wil tijdens een avondje uit in de pub in Wilwood weten wat er aan de hand is.