Het gaat niet goed met dochter van Michael Jackson: "Ze drinkt veel te veel alcohol"

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
De documentaire 'Leaving Neverland' hakt er stevig in. Daaruit zou moeten blijken dat Michael Jackson zich wel duidelijk schuldig maakte aan kindermisbruik.

De documentaire heeft grote gevolgen. Zo gaat het niet goed met Paris Jackson sinds ze de documentaire over haar vader zag. Ze geloofde altijd in zijn onschuld.

Verschillende mensen maken zich grote zorgen om de 20-jarige Paris Jackson. Alles heeft te maken met een heftig tafereel vlak voor de ingang van een nachtclub in New Orleans. Paris en haar vriend, muzikant Gabriel (35), hadden vlammende ruzie. "Ja, het was heftig", zegt een getuige. 

Psychisch lijden
"Ze brulden en gilden tegen elkaar. Er werd geduwd en getrokken. Op een bepaald moment leek Paris haar vriend een trap te willen geven. Maar hij greep haar bij de nek. Gelukkig waren een paar buitenwippers die hen konden kalmeren."

Volgens getuigen was Paris die avond stomdronken. Haar vriend probeerde haar nog doen stoppen met cocktails drinken, maar ze wilde niet luisteren. Volgens een vriendin zou Paris intussen beseffen dat ze fout was en vroeg ze vergiffenis aan haar lief. Die heeft haar ook vergeven. Velen vinden het verontrustend dat Paris alles opkropt en zoveel blijft drinken. En zeker als je weet dat ze een verleden heeft in de psychiatrie.

"Paris heeft het psychisch veel zwaarder dan ze beweert", luidt het. "Hopelijk blijven vrienden en familie haar steunen en grijpen ze in wanneer ze weer doorslaat."