Kinderen van Michael Jackson nemen drastisch besluit: “Zo komt er duidelijkheid over hun vader”

bron: Het Laatste Nieuws/Washington Post
door: PMN
De documentaire ‘Leaving Neverland’ hakt er nog steeds in bij de kinderen van Michael Jackson. Uit die documentaire zou moeten blijken dat hun vader zich schuldig maakte aan kindermisbruik.

Het Laatste Nieuws ontdekte via ‘The Washington Post’ dat de drie kinderen van Michael Jackson, Prince (22), Paris (21) en Bigi (17), zelf een onderzoek zijn gestart naar Wade Robson en James Safechuck, die hun vader beschuldigen van kindermisbruik.

De drie kinderen van Michael Jackson willen aantonen dat de twee betaald werden voor hun medewerking - op welke manier ook - en of er in hun verhaal onjuistheden zitten. Regisseur Dan Reed liet al eerder weten dat de twee niet betaald werden om hun verhaal te doen.

“De drie kinderen zeggen dat ze alleen maar hun vaders muzikale nalatenschap willen behouden. Ze vinden dat de ‘documentaire’ eenzijdig was en dat de mannen verschillende beweringen gedaan hebben die niet juist zijn”, vertelt een verantwoordelijke van The Jacksons. 
(Lees verder onder de foto)

Verontschuldigingen
“Wat de beschuldigingen betreft, ze geloven door hun eigen onderzoek en andere nieuwsberichten, dat geld dat verzameld werd door de twee mannen en misschien nog anderen, niet naar een goed doel gegaan is of gebruikt werd om iets positiefs mee te doen. Ze willen formele antwoorden over het ‘goede doel’ van mr. Robson en zijn ‘donaties’ en meer. Ze hebben geen gebruik gemaakt van hun nieuwe platform, en dat is het punt. De Jacksons gebruiken hun platform om anderen te helpen. Het gaat om het principe, maar het is misschien ook illegaal. Ze willen antwoorden.”

De drie kinderen willen Wade Robson en James Safechuck aanklagen voor fraude, valse verklaringen en het toebrengen van emotionele schade. Ze zouden niet uit zijn op geld, maar op een verontschuldiging van Robson en Safechuck.