Acteur Kevin Janssens werd er depressief van: “Ik zat thuis in mijn zetel te huilen”

bron: Van Gils & Gasten
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Acteur Kevin Janssens wordt veel gevraagd voor filmrollen. Bij sommige van die rollen moet hij een hele transformatie ondergaan.

Zo kwam hij 17 kilogram aan om de rol van ‘Patrick’ te spelen. “Patrick woont samen met zijn ouders op een naturistencamping”, legt Kevin Janssens uit in ‘Van Gils & Gasten’. “Op een dag komt zijn vader te overlijden en krijgt Patrick de leiding over de camping. Wat nog belangrijker is, is dat hij zijn favoriete hamer kwijt is. Wat een banale zoektocht lijkt te worden, wordt een soort van obsessie van hem.”

“Ik had maar zeven weken de tijd om 17 kilogram bij te komen”, gaat Kevin verder. “Zoveel bijkomen om zo’n korte tijd was echt ongezond. Ik had een maand en een week om er alles weer terug af te krijgen voor een rol in een andere film.”

“Ik ben in die periode van ‘Patrick’ echt heel depressief geweest. Ik stak mij echt vol met rommel, met vetzakkerij. Ik moest op dat gewicht blijven. Ik heb thuis veel op de zetel zitten huilen. Gelukkig wist ik dat het gewicht maar tijdelijk was.