VTM

Alex Callier haalt hard uit in ‘The Voice’: “Wees gerust arrogant, maar dan jullie verdomme wel performen”

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Het is nog niet vaak gezien in ‘The Voice’ dat een coach zich kwaad maakt voor het oog van kijkend Vlaanderen. Gisteren was dit wel het geval.

Voor het oog van 800.000 Vlamingen haalde Alex Callier stevig uit naar kandidaten Glen en Christophe. De twee stelden teleur met hun versie van Oasis-song ‘Champagne Supernova’. “Toen ik jullie deze opdracht gaf, keken jullie al afkeurend. I couldn't care less. Als ik iets zeg, dan moet je dat gewoon doen. En je smijten. Wees gerust arrogant en zeg: ‘fuck you, Alex Callier, kijk eens wat ik hier doe’. Maar dan moeten jullie verdomme wel performen”, klonk het bij hun coach.

Alex Callier heeft geen spijt van zijn aanpak. “Zo'n wedstrijd is serious business”, zegt Alex in Het Nieuwsblad. “Als ik een slechte performance zie, dan ben ik oprecht teleurgesteld. Ik uit dat op mijn manier, iemand als Bart Peeters doet dat wat zachter.” 

“Maar we zijn allemaal eerlijk. Niet om de boeman te zijn, maar om de kandidaten te helpen. Maken we er uitsluitend een goednieuwsshow van, dan is de geloofwaardigheid weg. Bovendien: wie het wil maken in de muziekwereld moet tegen kritiek kunnen."