VTM

Ex-vriendin waarschuwt Chloé voor Lenny uit 'Blind Getrouwd': "Het is degoutant wat hij nu aan het doen is"

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan/VIER
Lenny heeft na zijn avontuur in 'Blind Getrouwd' niet lang zonder vriendin gezeten. Na zijn breuk met Jolien is hij nu samen met Chloé Evangelista.

En net nu Lenny dolverliefd is op Chloé Evangelista duiken er kwalijke verhalen op over hem. Enkele zelfverklaarde ex-liefjes van de gewezen friturist hebben zich namelijk verenigd in de online groep ‘slachtoffers’. Eén van hen is een West-Vlaams meisje met een verleden bij Miss België.

Ze wenst anoniem te blijven want ze schaamt zich over wat zij recent meegemaakt heeft met Lenny. "Maar ik wil dit vertellen om andere vrouwen te waarschuwen voor Lenny’s manipulatief gedrag’, zegt ze in TV-Familie. Nochtans heeft Lenny zelfs al aan Chloé gevraagd om mee naar de Verenigde Staten te verhuizen, aangezien hij daar een jobaanbieding op zak heeft.

Het West-Vlaamse meisje wil Chloé waarschuwen voor Lenny. "De laatste keer dat ik met Lenny afsprak, ging hij eerst tennissen in Kortrijk. Nu begrijp ik waarom: Chloé woont daar. Ik vind het degoutant dat hij op één dag met twee meisjes afspreekt. Ik voel me vies, dom en gebruikt, omdat ik zijn verhaaltjes geloofde. Ik ken nog drie meisjes van wie ik honderd procent zeker weet dat ze slachtoffers van Lenny zijn, en ik denk dat er nog zullen volgen."