Lenny uit ‘Blind Getrouwd’ neemt groot risico: “Een serieuze investering”

door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan/VIER
Lenny (38) nam deel aan ‘Blind Getrouwd”. Zijn huwelijk met Jolien hield geen stand.

Lenny Janssens is tegenwoordig samen met Chloé. De 38-jarige ondernemer is zeer gelukkig met haar. Zo hebben ze samen nog Chloés appartement in Kortrijk gerenoveerd. “Op die manier hebben we toch heel wat geld uitgespaard”, merkt Lenny op in TV-Familie.

Lenny lijkt de smaak wel te pakken te hebben. Hij schuwt de risico’s niet. Hij kocht samen met zijn zakenpartner een pand in Blankenberge, op 50 meter van de zeedijk. “Een serieuze investeering”, bedenkt Lenny zich.

“Maar ’t is een berekend risico. Er zit wat spaargeld in en uiteraard hebben we er een lening voor lopen bij de bank. Nu, je mag de prijs van ons pand niet vergelijken met Knokke of Brugge. Blankenberge is nog betaalbaar. En met het geld van de verhuur kunnen we de komende jaren veel van onze investering recupereren. Want de zee scoort nog altijd, hé. En door corona én het advies om in eigen land op vakantie te gaan, ziet het er zeker goed uit.”

“Je kan ons vinden via airbnb.be en www. trendyvakantiehuis.be’, zegt Lenny. ‘Hoeveel je betaalt per nacht hangt van de periode af. Gemiddeld ongeveer 400 euro. ’t Is zelfs mogelijk om maar één overnachting te boeken. Maar het is een huis voor groepen. Er zijn 23 slaapplaatsen."