VTM

VTM heeft nieuw programma met Sergio Herman en nog een verrassend iemand anders klaar

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
VTM heeft een nieuw programma klaar. Het is een programma geworden met Sergio Herman (48).

Het nieuwe programma brengt Sergio Herman (48) naar zes landen over de hele wereld. Zijn doel is om nieuwe smaken te ontdekken en de lokale cultuur te ontdekken. 'Smaakt naar meer' is de voorlopige titel van het programma.

Sergio Herman krijgt met Axel Daeseleire ook een verrassende reisgezel mee. "Het klikte wel tussen ons", zegt de tv-kok in Het Nieuwsblad. "Al trap ik hem wel eens af en toe tegen zijn kar. Axel is een ander ritme gewend. Ik ben kok. Ik slaap en werk op andere uren dan een acteur of een presentator. Je zal zien dat Axel meer slaap nodig heeft dan ik. Dan prikkel ik hem wel eens, maar dat is samen op reis gaan. We spelen dat niet, dat is gewoon grappig."

Sergio en Axel trokken Thailand, Italië, Mexico, Noorwegen, Japan en India. "Japan stond bovenaan mijn lijstje", merkt de tv-kok op. "Het is onvoorstelbaar wat ik daar heb meegemaakt. Ik heb al zo vaak Japans gegeten, maar om er dan middenin te staan: ik kan het met geen woorden beschrijven. Over Japan hadden we wel twee afleveringen kunnen maken."

Het programma is nog niet voor meteeen. VTM zal het ten vroegste dit najaar uitzenden.