VTM

Liz onder druk gezet door Loïc in ‘Het Onbekende’: “Alles komt op mijn nek terecht”

door: ASX
Het Onbekende
Afbeelding bron: VTM

Vanavond vindt op VTM de superspannende finale plaats van ‘Het Onbekende’, het spelprogramma gepresenteerd door Axel Daeseleire. In de slotaflevering nemen twee duo’s het tegen elkaar op. Team rood (Davy en Silvana) enerzijds en team groen (Liz en Loïc) anderzijds. De spanningen lopen hoog op.

Er staat dan ook veel op het spel. De twee duo’s nemen het tegen elkaar op in een supersprint van 350 meter richting een vliegtuig. Wie als eerste in het vliegtuig zit, vliegt met de geldkoffer naar het eiland St. Anastasia voor de kust van Bulgarije.

De 25-jarige Loïc is vastberaden om te winnen en zet daarbij zijn medekandidate Liz sterk onder druk. “Als we niet winnen, dan moet je me eerst even gerust laten”, klinkt het bevelerig. “Alles kwam weer op mijn nek terecht”, reageert Liz.

“Al moet ik haar over de eindmeet sleuren of moet ik haar dragen, ik doe het”, vertelt Loïc vastberaden. “We moeten en zullen als eerste in dat vliegtuig zitten. De anderen winnen niet, over mijn lijk”, besluit de jonge kandidaat.