Acteur Tom Van Dyck kan zijn tranen nauwelijks bedwingen na dood van Christophe Lambrecht: “Het is verschrikkelijk, roekeloos en gruwelijk”

bron: Het Laatste Nieuws/Studio Brussel
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews/Twitter
Zondagavond werd iedereen opgeschrikt door het plotse overlijden van Studio Brussel - presentator Christophe Lambrecht. Hij zal door iedereen enorm gemist worden.

Acteur Tom Van Dyck (46) is een jeugdvriend van Christophe Lambrecht. Hij was vanmorgen de gast bij Studio Brussel en kon zijn tranen nauwelijks bedwingen. “Het is redelijk onwezenlijk”, citeert Het Laatste Nieuws de acteur bij Studio Brussel. 

“Telkens ik op de VRT moest zijn kwam ik sowieso langs bij Christophe om hem een kus en een knuffel te geven. Nu is het heel raar om hier te zijn, want hij is er niet. Het is niet te doen eigenlijk. Ik kan mij een leven zonder Christophe niet inbeelden.”
(Lees verder onder de foto)

"Moeilijk te aanvaarden"
Tom kende Christophe al zijn hele leven. “Vanaf mijn geboorte was Christophe een begrip in mijn leven. Ik kan niet spreken van voor of na, ik kan nu alleen maar spreken van ‘na Christophe’. En dat is verschrikkelijk, want het is een deel van jezelf dat je kwijtspeelt.” 

“Onaangekondigd nemen ze dat weg, roekeloos, gruwelijk. En daar moeten we nu met zijn allen leren mee om te gaan. Dat is moeilijk aanvaardbaar."