Pak bekende Vlamingen kunnen het nauwelijks geloven dat Christophe Lambrecht gestorven is: "Mijn gedachten zijn bij zijn jonge gezin"

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Twitter
Christophe Lambrecht is overleden. De presentator van Studio Brussel werd 48 en overleed allicht aan een hartfalen.

De dood van Christophe Lambrecht komt ook hard aan bij een pak bekende Vlamingen. Tom De Cock, radiopresentator bij MNM, kan het nauwelijks geloven. "Ik kan dit niet geloven ? De mooiste stem. Echt: de móóiste van Vlaanderen. Zo’n lieve, fijne gast. Altijd een knuffel, een luisterend oor, wijs advies. Eén van de bekwaamste radiomakers van een gouden generatie. Mijn gedachten zijn bij zijn jonge gezin. Wat een eindeloos droevig verlies. Rust zacht ??"

An Lemmens: "Kan dit echt niet vatten" 
"De lieste. De allerallerliefste. Kan dit echt niet vatten. ? Rust zacht, warmste stem en mens van Vlaanderen. ?"

Marianne Devriese: "Wat een verlies"
Marianne Devriese, de Iris speelt in Familie, kan het ook niet vatten. "Geen woorden voor....Grote mijnheer... Warmste stem... Wat een verlies... "Ik ga u missen op mijn radio ??Karen Damen: "Compleet in Shock"
Karen Damen zegt ze dat ze compleet in shock is.De mooiste stem.. Wat gaan we die missen. Compleet in shock. Ons diepste medeleven aan iedereen die dicht bij hem stond. #RIP @christophelambrechtAdriaan Van Den Hoof: "Nee, dat kan niet"
Adriaaan Van Den Hoof is helemaal van slag door het nieuws. Hij vloekt en laat weten dat hij Christophe erg zal missen. "Neeeeeeeeeeee dat kan niet!!!!!! Radio en dj held!!!!!!!!! GODVERDOMME!!!!!! Ik ga u missen!!!!"