Politie zet auto die te snel rijdt aan de kant en doet dan een vreselijke ontdekking

bron: Bruzz
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Een patrouille van de Brusselse politiezone Montgomery heeft een vreselijke ontdekking gedaan. De feiten dateren van woensdagavond, maar raakten nu pas bekend.

Om iets voor middernacht kreeg de politiepatrouille een auto in het vizier die veel te snel reed. De agenten maakten meteen rechtsomkeer om de wagen aan de kant te zetten. Ze deden dat er hoogte van de Keltenlaan in Etterbeek.

Bruzz meldt dat de agenten al snel een vermoeden hadden dat er meer aan de hand was. In de wagen hing een heel indringende geur. Ze besloten om de vier verdachten te fouilleren. De agenten vonden twee joints, een zakje met 5,6 gram cannabis en 480 euro, maar ook een GSM en - verstopt aan de voeten van een passagier achteraan - meerdere zakken met in totaal 375 xtc-pillen.

Daarna volgde er nog een huiszoeking. In de woning van de verdachten trof de politie nog eens 420 euro, vier SIM-kaarten, vier GSM's en een grinder om cannabis te verbrijzelen aan. Alles werd in beslag genomen. De vier verdachten zijn voor de correctionele rechtbank gedagvaard.