Ongeloof na dit nieuws van Kat Kerkhofs: “Mensen die dat doen, dat zijn zotten”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Dj Pat Krimson verslikte zich vorige week bijna in zijn koffie toen hij vernam dat Kat Kerkhofs voortaan als DJ KitKat aan een dj-carrière begint. Kat is te boeken voor 5.000 euro per uur. Tenminste, als u er geen twee danseressen bij wilt. Want dan betaalt u nog eens 500 euro extra.

In Dag Allemaal vertelt Pat Krimson dat de prijs die Kat vraagt niet echt gangbaar is in de dj-wereld. “Een beginnende dj vraagt doorgaans 150 euro. Dus 5.000 euro? Sorry, maar er zijn geen vijf dj’s in België die zo’n prijs vragen voor een uurtje. Maar goed, als er zotten zijn die dat willen betalen...”, aldus Pat.

De dj doet een in zijn ogen gelijkaardig voorstel. “Schrijf maar op: vanaf vandaag ben ik te boeken als voetballer. 50.000 euro per match. Ik heb gestalte, ik heb in m’n jeugdjaren veel gescoord. Ik denk dat ik best nog nuttig kan zijn voor een topclub, voor een stilstaande fase in de laatste minuten van de wedstrijd. Voilà, en zo mag iedereen z’n horizonten verbreden, zeker? Ik wens mezelf en Kat bij dezen veel succes”, besluit hij.