VTM

Gert Verhulst krijgt op VTM mogelijk concurrentie van deze zeer goede vriend

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
VTM pakt binnenkort uit met een nieuwe laatavondtalkshow. In de wandelgangen gonst het gerucht dat creatief directeur Davy Parmentier straks zelf de nieuwe talkshow van de zender gaat presenteren. “Het is een piste die wordt bewandeld, maar er is nog niks beslist”, klinkt het bij de Medialaan.

VTM werkt al maanden aan een eigen laatavondprogramma. Voor hen een logische stap, want concurrenten Eén en VIER zetten eerder al fors in op talkshows.

In september start VIER met een nieuw seizoen van ‘Gert Late Night’. Mocht Parmentier effectief het gezicht van de talkshow worden, dan krijgt Gert Verhulst er concurrentie bij van een heel goede vriend. Davy Parmentier behoorde zelfs tot het select groepje vrienden dat onlangs aanwezig mocht zijn op het huwelijk van Verhulst.

Bij de start van ‘Gert Late Night’ in 2017 polste Verhulst of Parmentier niet wou opstappen bij VTM om samen een productiehuis op te richten. Parmentier bedankte toen voor dit aanbod, en maakte wat later promotie door creatief directeur te worden.