Siska Schoeters reageert prachtig nadat ze vrouw ziek maakte door kwetsende commentaar: “Dit wil ik met haar doen”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Tamara (52), die sinds begin dit jaar de echtgenote van Pieter Aspe (66) is, deed vorige week een bijzonder emotionele uitval in Dag Allemaal. De kwetsende commentaar van Siska Schoeters (37) heeft haar letterlijk ziek gemaakt, vertelde ze. Zij noemde Tamara in de rubriek ‘Koekskes en Boekskes’ in ‘Iedereen beroemd’ tot drie keer toe een golddigger. “Welk recht heeft zij om zo’n oordeel over mij te vellen? Daar word ik pissig van. Ik hoop écht dat ik haar nooit tegen het lijf loop.

Siska Schoeters heeft nu verduidelijkt waarom zij Tamara op tv een fortuinjaagster heeft genoemd. In ‘Koekskes en Boekskes’ kijk ik op een licht ironische manier naar de verhalen en doe ik er nog een schepje bovenop”, schrijft Siska op haar sociale media. “Wat ik er extra bij vertel, moet zéker niet serieus genomen worden. Ik ken Pieter Aspe en Tamara Hanegraaf niet persoonlijk. Ik heb ook geen enkele mening over hun relatie. Als ik speciale verhalen lees over een vreemde huwelijksreis of over extravagante cadeaus, zal ik daar, zoals veel lezers, eens om lachen. Dat hoort er wat bij als je dit soort verhalen vertelt. Dat is alles. Verder wens ik hen een prachtig en gelukkig leven toe. En ik drink, als ik hen deze zomer tegenkom, graag met hen een glas rosé. Pieter betaalt dan wel.”

Tamara reageert opgelucht na de woorden van Siska Schoeters. “Ik apprecieer ten zeerste wat Siska nu zegt. Het doet deugd om te horen dat ze het eigenlijk niet slecht bedoelde. Ik snap ook dat sommige zaken wel eens uit de context worden gerukt. Als ik Siska tegenkom, wil ik met plezier met haar een glaasje rosé drinken.”