VTM

Dany Verstraeten vindt het hilarisch wat er met hem gebeurt: “Dit is zo absurd, maar ik vind het grandioos”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Een oude foto van Kris Wauters en Dany Verstraeten is een eigen leven gaan leiden. Nu komt er een overzichtstentoonstelling. Dany is zelf fan.

Op de Facebookpagina ‘Elke dag dezelfde foto van Kris & Dany’ wordt dagelijks hetzelfde plaatje getoond van Kris Wauters (54) en Dany Verstraeten (63) samen in een cabrio, met telkens een ander grappig verhaaltje. De Facebookpagina telt intussen meer dan 32.000 volgers. Er werden al een kalender, kerstkaarten en een stickerboek uitgebracht. “En nu werken we aan ‘De Kris en Dany Overzichtsexpo’’, zegt bezieler Hannes Coudenys. “Die opent op 27 september in Antwerpen. We hopen dat Kris en Dany ook aanwezig zullen zijn. Ze zijn fan en hebben in ieder geval al hun zegen gegeven.”

“Zelf zit ik niet op Facebook”, zegt Dany Verstraeten in Dag Allemaal. “Maar ik ken de pagina en krijg de verhaaltjes die bij de foto worden verzonnen, doorgestuurd. Ik vind het grandioos. Dit is zo absurd, dat het fantastisch wordt.” De foto dateert uit 2005, toen Dany en Kris samen het programma ‘Autowereld’ presenteerden. “Voor de grap zijn we in Flanders Expo eens in dat wagentje gaan zitten, en daar heeft iemand ons gefotografeerd. Dat beeld is, zoveel jaar later, een eigen leven gaan leiden.”

Om deze bewuste foto gaat het: