Jef De Smedt maakt zich opmerkelijke bedenking: “Dat was de originele insteek van Familie maar de makers leken dat een beetje uit het oog verloren”

bron: Dag Allemaal
door: BMO
Afbeelding bron: Medialaan
Jef De Smedt mag eindelijk nog eens een belangrijke rol spelen in een nieuwe verhaallijn in Familie. Het maakt de acteur zeer gelukkig.

“Al blijf ik mezelf zien als een middenvelder die niet per se hoeft te scoren. Maar ’t is wel plezant dat ik na lange tijd nog eens mee vooraan mag spelen en iets te betekenen heb”, reageert Jef in Dag Allemaal. “Zeker als het met zo’n sterk verhaal is.” 

“En als ik iets goed vind, mag iedereen het weten. Ik heb een mail gestuurd naar alle schrijvers en producers om hen te feliciteren met het sterke werk dat ze hebben geleverd. Jan gaat door de hel na het vreselijke ongeval. “

"Uit het oog verloren"
Jef maakt zich ook een bedenking over de verhaallijnen van de voorbije tijd in Familie.”Ik ben de hoofdschrijvers zeer dankbaar’, gaat de acteur verder. 

“‘De reeks begon 28 jaar geleden met verhaallijnen die de héle familie aanbelangen. Dat was de originele insteek, al leken de vorige generaties schrijversgroepen dat een beetje uit het oog te zijn verloren. Maar nu: eindelijk nog eens een verhaallijn met vlees aan voor Jan én de rest van de familie, fantastisch!"