Hallucinante ontdekking: Vader zamelt 230.000 euro in voor zieke peuter maar gaat met hoeren op luxevakantie

bron: Mirror
door: Redactie
Afbeelding bron: pixabay
De prijs voor de slechtste vader van wereld gaat naar de Braziliaan Mate Mateus. Hij had geld opgehaald voor de verzorging van zijn zieke zoon maar gaf het allemaal zelf uit.

Er werd 230.000 euro opgehaald voor de twee jarige Joao Miguel. Het jongetje lijdt aan een ernstige spierziekte. Van dat geld is er 170.000 euro verdwenen. De vader trakteerde zichzelf op bezoekjes aan hoeren en luxereizen.

De moeder van Joao werd achterdochtig wanneer haar man een luxevakantie had geboekt zonder haar. Ze ging kijken op de rekening en merkte dat er 170.000 euro was verdwenen. 

Hartaanval
Na drie dagen vakantie te hebben gehad, werd de man gearresteerd. De politie vond luxehorloges en merkkleding. Ook zou hij veel geld uitgegeven hebben aan drugs en prostituees. Hij heeft 10.000 euro ‘geïnvesteerd’ in een bordeel.  

De kleine Joao overleed vorige week aan een hartaanval. Het geld zou normaal besteed worden aan medicijnen maar zijn toestand ging heel snel achteruit. De vader moet volgende maand voor de rechter verschijnen.