Queen Elisabeth is enorm gekwetst door beslissing prins Harry en Meghan Markle: "Dit is zeker niet gebruikelijk"

bron: The Sun
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
De leden van de Britse koninklijke familie worden elk jaar verwacht om Kerstmis samen te vieren in Sandringham. De hertog en hertogin van Sussex zouden dit jaar overslaan.

De beslissing van Harry en Meghan zou volgens royaltywatchers enkel meer olie op het vuur gooien. Ze worden echter verwacht dat ze Kerstmis doorbrengen in Sandringham, de residentie van Queen Elizabeth in Norfolk. Ook Harry is er normaal altijd bij. Toch zouden ze ervoor gekozen hebben om een editie over te slaan.

Ze zouden ofwel Kerstmis vieren in hun eigen huis in Windsor, of naar de VS trekken om bij Meghan haar moeder Doria Ragland te zijn. Dat laatste zou gek zijn want ze vertrekken volgende week al naar de Verenigde Staten om Thanksgiving daar door te brengen.

Queen Elizabeth was dan ook niet erg gelukkig met het nieuws. “De Queen is er misschien wat door gekwetst, maar ze is veel te gracieus om daar maar iets van te laten blijken”, zegt royaltywatcher Ingrid Seward in The Sun. “Ik vind het triest dat ze ervoor kiezen om deze familiebijeenkomst te skippen. Maar de kerstperiode in Sandringham kan inderdaad best druk zijn.”