Gert Verhulst doet een belangrijke mededeling: "Dan weten we het nieuwe baasje van Samson"

bron: Showbizz-site
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Medialand en Vlaanderen zijn al maanden aan het speculeren wie het nieuwe baasje van Samson zal worden. De datum is nu eindelijk bekend gemaakt.

"Tijdens de allereerste afscheidsshow in het Studio 100 Pop-Up Theater te Puurs maken we mijn opvolger bekend", zegt Gert Verhulst tegen Showbizz-Site. Dat zal zaterdag 21 december zijn. In maart kondigde Gert al aan dat hij er dit jaar mee zou stoppen.

De Samson & Gertcrew is er helemaal klaar voor. Zowel het scenario als de tekeningen voor de decors zijn klaar. Ook de eerste orkestrepetitie is al achter de rug. Gert heeft zelfs speciaal voor zijn laatste show iets achter de hand: "Het gaat om nieuwe medley's, allemaal stukjes die in elkaar geklutst worden. Voor een oude man zoals ik is het moeilijk om dat allemaal te onthouden", lacht Gert Verhulst.

Wat opvalt is dat bijna niemand van de Samson & Gert entourage de naam kent van de opvolger. "We kondigen de opvolger aan tijdens de eerste show op zaterdag 21 december aanstaande. Hoe dat precies zal gebeuren, daarvoor moet je komen kijken. De opvolger zal in iedere show te zien en te horen zijn", aldus Gert Verhulst.