André Hazes heeft groot en onverwacht nieuws te melden: “Heb geen seconde getwijfeld”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Onverwacht nieuws over André Hazes. De Nederlandse zanger wordt coach in ‘The Voice Senior’. De jonge koning van het levenslied is dan misschien nog maar 25, hij vindt dat er nood is aan een oudere generatie zangers.

Een keuze als coach was misschien niet echt te verwachten, maar twijfelen aan zijn deelname moest André Hazes niet. "Ik heb geen seconde getwijfeld toen ze het me vroegen", zegt hij. "Er zijn genoeg oudere stemmen die we nog moeten horen. Die hebben veel meegemaakt, kunnen echte verhalen vertellen. Dus dat is zeker nodig."

Zelf gaat Hazes vooral letten op het gevoel dat de kandidaten overbrengen. "Een artiest kan alle noten perfect zingen en mij niet raken. Terwijl iemand die niet 100% zuiver zingt maar wel vanuit zijn hart, mij kippenvel over mijn hele lichaam kan geven."

Zijn nieuwe collega's Walter Grootaers en Sam Gooris kent André nog niet, maar met Karen Damen heeft de zanger wel een klik. "Ze is een vriendin van mij uit het vak, dus ik kijk er erg naar uit om dit te mogen doen met haar. Door de andere coaches laat ik mij graag verrassen."