Man betaalt hoge prijs voor feesttruc met geslachtsdelen: Dit is er gebeurd

bron: Metro UK
door: Redactie
Afbeelding bron: Pixabay
Een man die de gewoonte had voor de grap zijn geslachtsdelen te tonen in het openbaar, is daardoor aan zijn einde gekomen. Een vriend die de grap niet kon smaken, stak hem dood.

Engelsman Nathan Calder werd voor de rechtbank schuldig bevonden aan de moord op zijn vriend Paul Lundy. Lundy had hem geïrriteerd door zijn geslachtsdelen te tonen en hem vast te grijpen. 

De 48-jarige Lundy stond bekend als een exhibitionist, die op feestjes graag zijn geslachtsdelen bovenhaalde omdat hij trots was op de lengte van zijn penis.

Aanhankelijk

Maar het ging mis toen Calder vond dat Lundy "seksuele avances" maakte. Hij stak de man drie keer, met de dood tot gevolg. Familie en vrienden van het slachtoffer stelden dat de man helemaal geen seksuele interesses in zijn vriend had, maar dat hij simpelweg te aanhankelijk werd wanneer hij gedronken had.

De rechtbank besliste de dader levenslang op te sluiten, hij kan ten vroegste binnen 17 jaar vrij komen. Hij heeft ook de aanranding van een kind van jonger dan 13 jaar en een aanval met een klauwhamer op een oudere man op zijn kerfstok.