Zet voor eeuwig een Duvel op je lichaam en steun het goede doel

bron: Gazet van Antwerpen
door: Redactie
Afbeelding bron: Pixabay
In Ruisbroek, thuishaven van brouwerij Duvel Moortgat, hebben dit weekend twaalf personen een tattoo van Duvel laten aanbrengen. De opbrengst van de actie ging naar het goede doel.

De 47-jarige Danny Rottiers is al zeven jaar tatoeëerder. Hij vatte begin dit jaar het idee op om Duvel-tattoos aan te brengen bij twaalf mensen. De opbrengst ervan zou hij schenken aan een goed doel, namelijk het IE-zwembad in Willebroek, een zwembad voor mindervaliden.

Danny lanceerde een oproep via Facebook om twaalf mensen voor evenveel verschillende Duvel-tattoos te vinden. Dit met de bedoeling om één tattoo per maand tussen het gewone werk door te zetten. “Het ging veel vlotter dan verwacht. In maart heb ik de eerste al gezet en de laatste was in augustus, dus zowat twee mensen per maand.”

In principe kost zo'n tattoo 120 euro. Danny behield 20 euro voor het gebruik van zijn materiaal, en legde telkens 100 euro opzij. De cheque van 1.260 euro werd zaterdag bij brouwerij Duvel Moortgat overhandigd aan het IE-zwembad ’t Dolfijntje in Willebroek. 

Tags duvel tattoos