VTM

Slecht nieuws voor Stef Wauters: “Het gaat niet meer"

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Slecht nieuws voor Stef Wauters. Nu Jill Peeters vanavond haar laatste weerbericht aankondigt, is het dollen met de weervrouw voor hem officieel voorbij.

Toen Jill Peeters haar vertrek bij VTM aankondigde, zat een trouwe kijker wel heel erg in met Stef Wauters van het VTM Nieuws. "Veel sterkte aan Stef, hij is zo eenzaam zonder zijn weervrouw", schreef iemand op de sociale media. De grapjes tussen die twee waren vaak welgekomen uitsmijters, zo na een nieuwsuitzending vol wereld- en binnenlands leed. Dollen met Jill op tv kan hij nu niet meer.

Maar het nieuwsanker zal zich het voorbije jaar ongetwijfeld hebben opgetrokken aan het feit dat hij met de Publieksprijs Jan Wauters ging lopen. Hij won die omdat hij "een fijn gevoel voor heldere en directe zegging" heeft.

Zélfs acteren blijkt Wauters goed af te gaan. Want hij heeft een gastrolletje beet in de nieuwste film van Jan Verheyen, 'Red Sandra', die hem prompt omschreef als een "topacteur". Dát moet het afscheid van Jill toch ook verzachten, niet?