VTM

VTM-nieuwsanker Birgit Van Mol staat voor erg moeilijke beslissing: Dit is er aan de hand

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Vanavond vindt de 66ste uitreiking van de Gouden Schoen plaats. Niet alleen de Gouden Schoen gaat blinken vanavond, ook gastvrouw van dienst Birgit Van Mol gaat alles uit de kast halen om te shinen.

VTM-nieuwsanker Birgit Van Mol presenteert het Gouden Schoen-gala vanavond al voor de zeventiende keer. Zij staat voor een moeilijke beslissing: welke jurk gaat ze vanavond aantrekken voor deze belangrijke opdracht?

“Ik heb twee lange jurken van het Italiaanse merk Elisabette Franchi om tussen te keizen”, aldus Birgit. “Twee keer hetzelfde model, maar in een andere kleur. De definitieve beslissing gaat vandaag pas vallen, want ik wil er zeker van zijn dat mijn uiteindelijke beslissing mooi tot zijn recht komt in het decor. En dat kan je pas beslissing met het juiste licht.”

“Dat ik twee jurken heb overgehouden is een hele prestatie, want ik heb een berg exemplaren gepast”, gaat Birgit verder. “Daar zat ook ééntje tussen waarin ik me onmiddellijk goed voelde, maar die bleek een gaatje te hebben. Dikke pech, dus. Al zijn de twee overgebleven jurken ook echt glamoureus. Als presentatrice van deze show mag het iets meer zijn.”