Siska Schoeters biecht geheim op aan Zita Wauters: “Ik heb met je pa in bed gelegen”

door: ASX
Siska Schoeters
Afbeelding bron: VRT/Filip Van Roe

Gisteravond ging op VRT1 ‘Zomerhit’ opnieuw van start. Voor het vijftigste (!) jaar op rij reikt Radio 2 een trofee uit aan de grootste zomerhit. Dit jaar maken twintig artiesten kans op de hoofdprijs.

Zomerhit wordt ook dit jaar gepresenteerd door Niels Destadsbader en Siska Schoeters. Het duo krijgt versterking van Zita Wauters, die als reporter achter de schermen nieuws sprokkelt voor de sociale mediaplatformen van VRT. Meteen ook de vuurdoop voor de dochter van zanger Koen Wauters.

Koen zelf was tijdens de eerste aflevering ook te zien. In 1989 won Clouseau immers de zomerhit met het legendarische nummer Anne. Opvallend: tot voor kort was er geen officiële videoclip voor de monsterhit van de populaire Vlaamse muziekgroep. Daar besloot presentatrice Siska Schoeters verandering in te brengen.

Speciaal voor ‘Zomerhit’ werd er 34 jaar na het verschijnen van Anne alsnog een videoclip opgenomen. Niemand minder dan Siska Schoeters zelf nam de rol van Anne op zich. “Ik heb met je pa in bed gelegen”, beken Siska aan Koens dochter Zita. “Gij moogt dat!”, stelt Zita haar collega gerust.