Natalia doet opmerkelijke uitspraak over Tina Turner: “Ik had daar een ander beeld van”

door: ASX
Natalia in 'De Tafel van Vier'
Afbeelding bron: GoPlay

Vorige week overleed de 'Queen of Rock’n Roll' Tina Turner op 83-jarige leeftijd in haar huis in Küsnacht (Zwitserland). De zangeres was al geruime tijd ernstig ziek. Tijdens haar optreden gisteren bracht Natalia een prachtige ode aan de Amerikaanse muzieklegende.

Natalia wordt dan ook vaak vergeleken met Tina Turner, hoewel ze de zangeres bij de start van haar carrière niet zo goed kende. Dat vertelde ze aan Karolien Debecker op Radio2. “Jaren geleden kwam er na een optreden een dronken man naar mij en die zei dat ik songs van Tina Turner moest zingen”, vertelt Natalia.

De popdiva verdiepte zich vervolgens in het oeuvre van de Amerikaanse zangeres en kwam tot een opmerkelijke vaststelling. “Toen ik haar bezig zag, dacht ik: Hey, die doet mij na”, bulderlacht Natalia. “Ik had echt een ander beeld van haar!”

“Dat is een vrouw die enorme geschiedenis heeft geschreven en een enorm groot voorbeeld is voor velen. Echt een ongelofelijk figuur”, gaat Natalia verder. “Ze is 83 geworden, maar helaas, nobody lives forever”, besluit de zangeres.

Bekijk hieronder een stukje van de cover die Natalia bracht.